LA NARRATIVA



LA DONA ASSASSINA

La història es a l’any 1960, un home anomenat Phillip era un policia que estava obsessionat amb un cas de múltiples assassinats que es una dona. Es la mateixa dona en tots els casos, havia fet ja 10 assassinats. Phillip estava tan obsessionat per atrapar a aquesta dona, entre els deu assassinats es troba a la seva esposa. Amb ell treballa Júlia, la seua companya policia.

La esposa de Phillip va morir en el tercer cas que havia fet aquesta dona assassina. La mort de la seva esposa va ser molt esgarrifós perquè primer la va dormir i desprès de despertar-se va adonar-se que estava en una cadira i amb una corda lligada per el cos. Va estar morta i desprès quan va llegar Phillip es va trobar una carta que posava:

¨Phillip la teva esposa es la tercera que ha mort, però hau més morts i l’ últim assassinat seràs tu¨

Phillip sàvia que era una dona per les marques que tenien els morts, però desconeixia la identitat de l’assassina. Phillip en l’ últim assassinat quasi la descobrix perquè va deixar un rastre de sang, però es va perdre.
Desprès Julia va vindre amb una ferida en el costat, va dir que es va tallar amb les tisores. Phillip va sospitar un moment de que era Julia però al final li va deixar passar.
Una nit quan Phillip i Julia estaven investigant sobre tots el casos altra vegada Julia li va dir que ella era l’assassina però Phillip va pensar que era una broma i va passar de ella. Quan Julia va traure de la seua butxaca una navalla i es va dirigir a ell va pensar que estava mort, però es va defendre i la va estampar contra el piano de l’habitació en la que estaven. Julia es va tirar altra vegada contra ell i li voreuna punyalada en el braç.
Julia li va dir que si se casava amb ella no li matava i Phillip li va tindre una trampa, li va dir que sí se casava i quan es apropaven a la finestra els dos Phillip la va agarrar i es van espentar els dos per la finestra. Van caure els dos però mentres queien Phillip estava content perquè es anava reunir amb la seua esposa i ja havia acabat amb l’assassina. Van morir els dos i el cadàver de Phillip li van enterrar amb el de la seua esposa.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BIOGRAFÍA DE JAUME I